Most szól:
Vezeti:
2015.04.01. Szerda 08:09

Grand Tour: Halott Pénz

Szerda este mutatkozott be Fluor Tomi új műsorával a Petőfin. A Grand Tour, avagy az Anonim Űrhajósok Klubjában hazai popcsillagokhoz és gázóriásokhoz kerül veszélyes közelségbe a rapper. Az első adásban Marsalkó Dávid sztorizott a Halott Pénz indulásáról.


Grand Tour - Kitöltjük az űrt!

"A NASA-nál az 1970-es évek elején a bolygók keringését tanulmányozva szakemberek rájöttek, hogy a külső óriásbolygók ritka együttállása előtt állnak a kutatók: ha körültekintően számítják ki a pályát, akkor egyetlen szondával végiglátogatható lehet az összes gázóriás. A repülés a Grand Tour nevet kapta."

A NASA után szabadon most Fluor is megtalálta a módját, hogyan lehet egyetlen szondával több bolygót végiglátogatni: haveri beszélgetéssel. Ha nem az aktualitásokra, hanem az együttállásokra koncentrálunk. Nem érdekes, kinek mikor jött ki lemeze vagy videoklipje. Az ember, a jelenség az érdekes, a személyes történet - amit másnak nem is feltétlenül mesélnének végig a kollégák...

Ki az a Halott pénz? Mi köze a pekingi olimpiához? Mi a második neve? És mi volt az első benyomása a produkcióról Qka MC-nek és Eckünek? Mindez kiderült szerda este, a sorozat első adásában, ahol extra produkciót, kellemes és kellemetlen sztorikat is hallhattunk!

Április 1., 21 óra, Petőfi Rádió