Most szól:
Vezeti:
2015.04.07. Kedd 10:07

Buda Marci vendégei: Hárspataki Gábor és S. Kovács Ádám

Hárspataki Gábor tizennyolc évesen nyert aranyérmet az U21-es Európa-bajnokságon: a fiatal karatéka Buda Márton vendége volt kedden a Petőfi Rádió Utánam! című utánpótlás-magazinjában.


Utánam - Hárspataki Gábor

 

Kedden folytatódott Buda Márton Utánam! című utánpótlás-magazinja a Petőfin. Ahogy a hallgatók megszokhatták, a műsorvezető ezúttal is egy fiatal sporttehetséggel beszélgetett. A vendég a csupán tizennyolc éves karatés, Hárspataki Gábor volt, aki az U21-es Európa-bajnokságon nyert aranyérmet.

Az MTK sportolójának rövid pályafutása már most bővelkedik sikerekben: nyert bronzérmet junior Európa- és világbajnokságon, felnőtt magyar bajnok, továbbá tagja a válogatottnak, amellyel az elit mezőny kontinensviadalán is ott járt.

A műsorba a sportág egyik legendás alakja, az MTK szakosztályát irányító világbajnok, S. Kovács Ádám kísérte el a fiatal sportolót.

Buda Márton a korábbi műsorokban is a korosztályos sport krémjét kapta mikrofonvégre: Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok vívó, Tóth Krisztián junior-világbajnok cselgáncsozó, az ifjúsági Eb-első Juhász Adél úszó, az Australian Openen egyesben elődöntős teniszező, Gálfi Dalma, az ifjúsági olimpiai ezüstérmes sportlövő, Péni István, a kétszeres ifjúsági olimpiai bajnok úszó, Szilágyi Liliána, az ifjúsági vb-ezüstérmes vízilabdázó, Gurisatti Gréta, a junior vb- és Eb-győztes vívó, Márton Anna, az ifjúsági olimpiai ezüstérmes tornász, Kardos Botond. a felnőtt ralikrossz Eb-n versenyző Marton Gergely és a rövid pályás gyorskorcsolya vb-n a váltóval ezüstérmes testvérpáros, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang is járt már a stúdióban.

Utánam - Hárspataki Gáborral és S. Kovács Ádámmal - április 7., kedd, 20.00, Petőfi Rádió