Most szól:
Vezeti:
2015.04.20. Hétfő 15:17

Tizenkettő egy koncert: Brains - Stand Firm

Bár egy exkluzív bemelegítőkoncertet már adtak pár száz kivételezettnek az A38-on, az igazi hajeldobós buli még csak most következik: április 24-én mutatja be új, Stand Firm című albumát a Brains a Parkban. Ott a helyed? Ott a helyed! Ha szerencséd van, nálunk kapásból 12 jegyet nyerhetsz a koncertre!

Az ország egyik legsikeresebb, elektronikus zenét játszó koncertzenekara számtalan tagcserén és stílusváltáson esett át 1994-es alakulása óta. Az első években még hardcore-ban utaztak, aztán áteveztek a funk rockra. A 2006-os Humanual lemeztől számítjuk az „újkori” Brainst, ekkor csatlakozott a zenekarhoz MC Columbo, és a vele készült következő, Top Shotta című album már olyan stíluskavalkádot hozott – drum and bass, hiphop, rock, ragga –, amelytől élőben egyre hatásosabban szólalt meg a zenekar. 2010-ben érkezett az együttesbe a Másfélből ismert Ujj Zoli dobos és Lukács Levi billentyűs, ebben a felállásban készült a minden korábbinál partizósabb, eklektikusabb hangzású Refresh The Style. Ennek egyenes folytatásán, a 2013-as Full range lemezen pedig mások mellett a Kosheen énekesnője, Sian Evans is vendégszerepelt.

 A Stand Firm című új album sztárvendégei közül egyelőre Dynamite MC-t harangozta be a zenekar, a pénteki lemezbemutató koncerten viszont Marsalkó Dávid és Járai Márk is fellép a Halott Pénzből, illetve az Anima Sound System lesz a vendégzenekar. Ebből már sok mindenre lehet következtetni, de szerencsére nem kell sokat találgatni: az album ma, hétfőn este megjelenik, a Petőfi TV korábbi riportjában pedig már az A38-as bemelegítő koncertből is kaphattatok ízelítőt.

Péntek este tehát Brains lemezbemutató koncert a Parkban - Tizenkettő egy koncert játékunkban ezen a héten erre nyerhettek tizenkettő jegyet. A szabályok változatlanok: hétfőtől minden hétköznap két kérdést teszünk fel a Petőfi összes adásaiban, és aki tizenkettedikként küldi a helyes választ sms-ben, részt vesz a péntek délutáni sorsoláson, és szerencsés esetben aznap este már 11 barátjával indulhat bulizni!

Címlapkép forrása >>>