Most szól:
Vezeti:
2015.04.22. Szerda 15:21

Petőfi TV: mindenki másképp egyforma

Ma este Lóci játszik a Petőfi TV-ben! Csorba Lóránttal a koncert előtt beszélgettünk. Sinead O'Connor a MüPában lépett fel kedd este, vele is exkluzív interjút láthattok! 21.00, Petőfi TV, M2

Csorba Lóránttal Jakab Márk fog interjút készíteni, majd utána Lóci játszik koncert az A38-on, ahova természetesen mi is benézünk! A Lámpagyújtogatókról már hallhattatok az Én vagyok ittben múlt héten: ez az a film, amit az emberiség első csillagközi üzenetének szánnak, és ma van a premier, amelyen ezeket az üzeneteket kilövik az űrbe! Hamarosan láthatjátok, miről is van szó és hogyan történt mindez, hiszen Pató Márton kollégánk részt vesz a filmpremierem, és a Petőfi TV adásán este beszámol a bemutatón szerzett élményeiről.

A hét témája a Petőfi TV-n: MINDENKI MÁSKÉNT EGYFORMA. Ennek kapcsán beszélgetünk Fenyvesi Zoltán handbike maratonistával, aki Till Attila készülő filmjében próbálja ki magát színészként, majd egy olyan fiút mutatunk be, aki bár nyúlszájjal született, mégis sikeres rádiós lett.

A Konyha zenekarnak ma reggel volt dalpremiere Buda Marcinál a Talpra magyarban. A reggeli műsorról felvétel is készült:

De számítunk egy izgalmas felvételre tőlük a Petőfi TV adásában is: bemutatjuk a Lesz majd egyszer című dalukhoz készült új videót, majd zenei menedzsmentről, humorról beszélünk Szepesi Mátyással.

És ha már konyha: ma a főzésről is beszélgetünk vendégeinkkel. Kérdésünk:

Főzöl vagy rendelsz? Szabad a szó!

A Petőfi TV élő adását az M2 csatornánt vagy itt nézhetitek élőben este 8-tól!

Véleményed van? Akkor nyomd!