Most szól:
Vezeti:
×
2015.05.04 Hétfő . 15:11

Megjelent a Mïus legújabb klipje, a Tomorrow!

A építész-jelmeztervező duóként induló, az idei évtől már kizárólag szólóprojektként (élőben zenekarral kiegészülve) továbbélő formáció Tomorrow című klipjét ma este mutattuk be a Petőfi TV-ben. A frissen megjelent klipet itt láthatjátok!

A zseniális weboldallal rendelkező budapesti mïus duót Horányi Júlia és Álmos Gergely alapította 2011 nyarán. Az alkotópáros a közös zenei projektet összművészeti tevékenységként definiálja. A civil életben építészként alkotó Álmos Gergely és jelmeztervezőként tevékenykedő Horányi Júlia a zenei önkifejezés mellett a vizuális tartalmak megalkotására is nagy hangsúlyt fektet. A Mïus duó célja a kompromisszum-mentes zenélés és egy sajátos zenei-vizuális világ létrehozása, mely a dalok történeteinek hangulatán keresztül jut el a közönséghez .

A duó eddigi pályafutása során három lemezt hozott nyilvánosságra: World is changing (EP 2012.); Behind the line (LP 2013.); Tessellation (LP 2014.).

A teltház előtt adott Behind the line-lemezbemutató koncertjük óta a zenekar számos helyre kapott meghívást, mint például az A38 hajó, az Akvárium klub, Trafó és az Mr2 Petőfi Rádió Akusztik műsora. A Duna TV és az M2 is műsorra tűzte koncertjeiket.

Mius (Fotó: https://www.facebook.com/miusband/photos) Mius

A 2014-es X-Faktor második helyére befutó Horányi Juli 2015-ös kiválása után, a mïus Álmos Gergely egyszemélyes projektjeként folyatódott tovább. Az instrumentális és vokális dalokat egyaránt tartalmazó szólóprojekt, vendégénekesekkel és vendégzenészekkel ölt majd lemezformát 2015 második felében.