Most szól:
Vezeti:
×
2015.05.04 Hétfő . 18:21

Petőfi TV - Hétfő esti ajánló

Ma este is színes felhozatallal és egy rakás izgalmas vendéggel pörgetjük fel a hétfőtöket a Petőfi TV-n! Az Akváriumba érkezik a The Biebers, akikkel többek között az idei Nagy-Szín-Padról fogunk beszélgetni. Később szintén a Petőfi Tvben Mïus klippremier, majd az OFF Biennálé Budapest kitalálóival is beszélgetünk!

Miusról itt írtunk bővebben, izgatottan várjuk a ma esti klippremiert!

Ma is van Dalszerző-előadók az A38-on. A színpadon a Zanzinger, akinek röviden belenézünk koncertjébe, majd később egy beszélgetésre is sor kerül. Viszont előtte Upor Andrással, az őt megelőző fellépővel és ugyanazon műfaj képviselőjével beszélgetünk majd.

Vendégünk lesz később a The Biebers teljes csapata, akikkel a Nagy-szín-pad tehetségmutatóról, az ehhez fűzött reményekről, a Margaret Islandbe való átzenélésről dumálunk, és láthattok majd egy válogatást is a zenekar eddigi klipjeiből, ami után tutira kedvet kaptok majd, hogy a döntőbe szavazzátok a srácokat :)

Április 24-én, pénteken kezdődött egy igazán érdekes, tavaszi programsorozat az OFF Biennálé Budapest, az első hazai kortárs művészeti biennálé. Az OFF- BIENNÁLÉT azért hozták létre, hogy legyen Magyarországon egy független, fenntartható, sokszínű képzőművészeti szcéna. Vendégeink lesznek Somogyi Hajnalka vagy Stepanovic Tijana, és Vécsei Júlia.

Nézd élőben a ma esti adást este 8-tól az M2 csatornán vagy a Petőfiliveon!