Most szól:
Vezeti:
×

Ma este felmászunk Budapest legmagasabb pontjaira, átevezünk az Atlanti-óceánon és Creedence Clearwater Revival dalokat hallgatunk személyiség- és önfejlesztés közben. Én vagyok itt 21 órától a Petőfi TV-n!

John Cameron Fogerty, a legendás Creedence Clearwater Revival zenekar egykori énekes gitárosa ma ünnepli 70. születésnapját, amit magyar zenészeink egy tribute koncert keretén belül tisztelnek meg. Ennek apropóján vendégeink: Pásztor Anna, Oravecz Kristóf, Ipolyi-Gáts Hunor a BABEL zenekarból, Baranyi László a P. Mobilból, Kőváry Zoltán a The Trousers-ből, és az Ozone Mama együttes.

Itt lesz velünk Rakonczay Gábor többszörös világrekorder, evezős és kenus, aki már két alkalommal is átszelte az Atlanti-óceánt. Első alkalommal feleségével egy két kabinos evezős hajóval, legutóbb pedig egyedül egy kenuval, amit Fa Nándor tervezett és épített.

Napi témánk a félelem és a siker, pontosabban az, hogy hogyan tudjuk legyőzni félelmeinket, és hogyan tudunk felszabadultan önmagunk lenni, így sikeresek. A témában Braskó Csabával, a Múzsa című önfejlesztő könyv szerzőjével beszélgetünk.

’Lencsevégre’  kaptunk két fotóst, interjú Rizmajer Antal fotóssal, és Rizsavi Tamás szabadúszó fotóssal, aki Budapest legmagasabb pontjaira mászik fel, hogy képeket készítsen a városról.

Végül egy kis Nagy-Szín-Pad! Ma este fókuszban a Kelemen Kabátban, akik egy meglepetés akusztik koncerttel készülnek az Akváriumban.

Nézd élőben - Én vagyok itt