Most szól:
Vezeti:
2015.06.18 Csütörtök . 13:27

Egész úton Fishing on Orfű: Délutános műszak és ünnepélyes tóátugrás

Ma délután 16 órától Buda Marci látvány - üvegkalitka - stúdiójába érkezik Odett, a Wellhello, Kama a MaryPopKids színeiben és Érchegyi Judit, a Tizenkettő egy koncert játékunk FOO nyertese.

Pazar a kilátás a Petőfi rádió látványstúdiójának tetejéről és meglehetősen kellemes klíma és hangulat fogadja azt a szerencsés vendéget, aki beléphet Buda Marci ajtaján, aki nem kevésbé érzi magát megtisztelve olyan illusztris vendégek jelenlétében, mint Odett, a Wellhello vagy éppen Kama a Mary PopKidsből, aki még egy akusztikus gitárt is hoz majd magával, amit nagy valószínűség szerint meg is fog majd szólaltatni. A Mary PopKids 18 órától lép a Boldogság, te kurva nagyszínpadára, Odett 19 órától foglalja el a PTE Nagszínpadot, a Wellhellóé a VANS sátor, közvetlenül a Soerii&Poolek produkciója előtt.

 

Hogy mi vár(hat) még ma a fesztiválozókra?

Délután debütál a Víziszínpad project a Ricsárdgír és a Konyha formációk minimál-akusztik koncertjével, amelyet a hagyományteremtő Ünnepélyes Tóátugrás esemény előz meg az Orfűi Vitrolás Egyesület stégjénél. Szép az idő, langyos a víz, nem lesz para.

A részletes programot itt találjátok.