Most szól:
Vezeti:
×

Kedden kikötünk a Velencei tó partján az ország legnagyobb hallgatói partiján! Ahova mi megyünk, oda ti is velünk jöhettek – de ha minket követtek, akkor tuti nem maradtok le semmiről! A Petőfi Rádió és a Petőfi Tv csapatai jövő héten végig ott lesznek az Efotton annak érdekében, hogy egyetlen apró részletről se maradjatok le!

 

Nagyon piszkálta a fantáziánkat, hogy a zenekaroknak hogyan is telnek a fesztiválszezon “mindennapjai”. Ezért az Efott négy napjáról kiválasztottuk egy-egy számunkra nagyon kedves zenekart, akikkel közösen tomboljuk végig a fesztivált, és akiknek fesztiválos "mindennapjaiba" beleshettek majd.

 

Első nap a Mary Popkids-szel startolunk, a második nap a Eckü lesz a mi Hősünk, pénteken a Soerii & Poolekel trippeljük körbe a fesztivált, végül Puskás Petivel és a The Biebers csapatával zárjuk a sort.

A fesztiválról Buda Marci a Petőfi Rádió látványstúdiójából közvetít minden délután. Az arra járó felépők sem menekünkek a mikrofonvég elől, ezért ha közös szelfizgetésben sántikáltok, akkor érdemes lesz arra ólálkodni! Természetesen nem maradnak el rooftop koncertjeink sem, ezért az adás ideje alatt ne menjetek messze a Petőfi Rádió stúdiójától, mert nagyon izgalmas meglepetéseket tartogatunk számotokra!

Péczeli Dóri a Petőfi Backstageben izgalmas beszélgetésekkel vár minden nap, hamarosan megtudhatjátok azt is, hogy kik lesznek Dóri vendégei!

 

Indulás kedd este! Tartsatok velünk!