Most szól:
Vezeti:
2015.08.16. Vasárnap 10:38

Limp Bizkit, Martin Garrix, Passenger - Sziget 5. napi ajánló

Ma este többek közt érkezik minden idők egyik legsikeresebb újhullámos metál zenekara, a Limp Bizkit, fellép gitárjával Passenger, a hatalmas end show-t pedig a fiatal Martin Garrix prezentálja majd.

A 23. Sziget fesztivál utolsó napjához érkeztünk, rengeteg kiváló fellépővel várnak bennünket ma is. A nagyszínpadon koraeste fellép a Rudimental, őket követően játszik a Limp Bizkit, végül az idei Sziget End Show-ja következik, melyről a mainstream elektronikus zene legfiatalabb szupersztár dj-je, a holland Martin Garrix gondoskodik. A bulit minden eddiginél látványosabb tűzijáték, fény- és lézershow, valamint 20.000 világító rúd teszi majd még emlékezetesebbé.

A fedett helyszíneken biztosan megmenekülhetünk egy esetleges záportól, ráadásul nem is akármilyen előadók szórakoztatnak majd mindeközben bennünket. Az A38 színpadon fellépők sorra ígéretesnek bizonyulnak, itt ad majd koncertet ugyanis a svéd José Gonzalez, valamint a tavalyi BBC Sound Of 2014 előadói közé beválasztott Kwabs. Őt követi a különleges összetételű francia alkotócsoport, a Fauve, majd egy szál gitáros produkciójával a brit Passenger kápráztat el bennünket.

Aki esetleg a héten még nem tette volna meg mindenképp válogasson a nem zenei programok kínálatából. Egyedülálló élmény az argentin Fuerza Bruta társulat műsora, de érdemes ellátogatni a nyolcszögletű Ji Csing labirintusba is.

Aki esetleg otthon tölti az estét, ma is követheti a fellépők műsorait itt a PetőfiLIVE-on:16 órától a Kraftklub, 16:45-től José González, 17:25-től Kisscam, 18:15-től a HK & Les Saltimbanks,19:45-től a Dhoad - Gypsies from Rajasthan, 21:15-től a PASO, 22:00-tól Massive Vibes, 22:50-től Martin Garrix, 23:15-től a Söndörgő, 23:30-tól Muzzaik, 23:45-től a Milky Chance, majd 2:30-tól Sander Van Doorn fellépése látható majd.