Most szól:
Vezeti:
2015.09.30. Szerda 08:55

Bocs, hogy motivállak – A nap coming outja

Eljött a bocsánatkérés ideje. Itt az idő, hogy minden zenekar szembe nézzen magával és kimondja: felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, hogy az általunk szeretett, hallgatott zenekarokhoz méltó és színvonalú zenét játszunk mi is.

Tim Commerford, a kultikus, időnként felbukkanó vagy éppen koncert DVD-vel jelentkező Rage Against the Machine ex-basszusgitárosa a napokban coming outolt a Limp Bizkittel kapcsolatban, mégpedig:

Nagyon is kínosan és kényelmetlenül érzem magam, hogy egy olyan *kamu zenekart inspiráltunk, mint a Limp Bizkit…

Merthogy Fred Durst és bandája van, hogy elnyomja a Killing in the Name-et koncerten, sőt egy 2014-es fellépés alkalmával Durst is coming outolt, hogy „Ezt a dalt annak a rap-rock bandának a tiszteletére játsszuk, amelyik elindította ezt az egész sz***…és ami miatt ma is itt állunk ezen a színpadon.”

Gyanítjuk, hogy Commerfordnál már ott elpattant a húr, hogy "rap-rock" és "shit". A basszusgitáros energiáját és idejét azért ennyire komolyan nem köti le a Limp Bizkit-ügy és jelenleg a Wakrat névre keresztelt kőkemény hard core-punk bandájával (amelyben basszeros-énekes pozíciót tölt be) készíti első lemezüket, amelyről a bemutatkozó Knucklehead single már meghallgatható:

(* természetesen bármilyen más negatív jelző behelyettesíthető a szó helyére)

Forrás: SPIN