Most szól:
Vezeti:
2015.10.01. Csütörtök 16:58

Sorozat készül Nicki Minaj életéről

Az új szitkom az ABC Family csatornára érkezik majd, és természetesen az énekesnő is feltűnik az életéről készült alkotásban.

A Deadline értesülései szerint az új sorozat Nicki Minaj gyerekkorából indul, kezdve a zeneiskolával Queensben, New York-ban a 90-es években, miután az énekesnő családja ide emigrált a Trinidad és Tobago Köztársaságból.

A forgatókönyvíró szerepében Kate Angelo (Szexvideó, Ilyen a formám) tündökölhet majd, a legelső rész forgatására pedig idén télen kerül sor. Amennyiben a pilot-epizód sikeres lesz, az ABC Family a teljes évadot berendeli majd a nem mindennapi produkcióból – producerként Minaj kisasszonnyal.

„Ez a leghihetetlenebb kaland eddig az életemben. Nem is lehetnék büszkébb és izgatottabb: egy csapat tehetséges és lelkes emberrel dolgozhatok együtt, hogy adjunk a világnak valami igazán nagyszerűt.” – lelkendezett az énekesnő.

Az ABC Family-től az ott dolgozó Karey Burke szólalt meg a projekt kapcsán: „Nicki egy nemzetközi szupersztár, de nem mindenki tudja, mennyire szórakoztató és inspiráló az igazi története – mi pedig alig várjuk, hogy megoszthassuk ezt a közönséggel.”

Forrás: NME