Most szól:
Vezeti:
2015.11.02. Hétfő 15:33

Britney Spears DJ-nek tanul

Nem is akárkitől tanulja a lemezlovas mesterséget Britney. Személyesen Tiësto vette szárnyai alá és tanítja, hogyan pörgesse a korongokat a 34 éves énekesnő.

Britney Spears-t inkább a színpadi, mint DJ pult mögötti tevékenységéért ismerjük. Az énekesnő szombaton elárulta, hogy már tanulja, hogyan kell "sikálni", méghozzá nem mástól, mint DJ Tiëstotól.

A kétgyermekes anyuka utalásokat tett rajongóinak arra, hogy az oktatás mellett egy közös új dal is készülőben van. Britney Twitter oldalán közzé is tett egy képet a DJ-vel.

Britney és Tiesto „Megkértem Tiëstót, hogy tanítson meg DJ-skedni… lehet egy jó dal is kerekedik belőle!”

Spears kisasszonynak Planet Hollywood béli előadásai sok idejét elveszik majd, hiszen még két évet aláírt Las Vegasban, ahol folyamatosan telt házas koncerteket ad. A jó hírt a színpadon közölte közönségével szeptemberben.

Egy interjúban Britney elárulta, hogy előadásai között kevés ideje marad, ezért készül ilyen lassú tempóban új albuma. A készülő hanghordozó Britney kilencedik stúdióalbuma lesz. Az énekesnő szeretné átlépni saját határait a zenét illetően: „Olyat szeretnék csinálni, amilyet még soha nem hallottak tőlem.” - mondta.

Forrás: music-news