Most szól:
Vezeti:
×
2015.11.05. Csütörtök 11:09

Katy Perry a legjobban kereső énekesnő

A Forbes minden évben megjelentet egy listát, melyben a legjobban kereső hírességeket rangsorolja. A legtöbb pénzt bezsebelő énekesnők listája azonban sokak számára meglepetést okozott.

 

Kétségtelen, hogy Katy Perry-nek helye van a listán, azt azonban senki nem gondolta, hogy az első helyre tör, és még Taylor Swiftet is maga mögé utasítja.

A magazin értesülései szerint Katy 135 millió dollárt, míg Taylor "csak" 80 millió dollárt keresett az elmúlt évben.

A két énekesnő állítólag nem szívleli egymást, amióta kiderült, hogy Katy elhappolta Taylor egyik táncosát. Egyesek szerint ennek az összetűzésnek köszönhető a szőke énekesnő Bad Blood című dala.

 

A lista harmadik helyén a Fleetwood Mac kapott helyet, bár a formáció két tagból áll, így nem is csoda. Stevie Nicks és Christine McVie együtt csaknem 60 millió dollárt zsebelt be On With the Show turnéjuk során.

 

A TOP 10-es listán még egy veterán, Mariah Carey is szerepel, aki a kilencedik helyre került 27 millió dolláros bevételével. A Forbes elárulta, hogy Madonna és Celine Dion ennél nem sokkal kevesebbet keresett, a tizes listára azonban ez mégis kevés volt.

Forrás: Music-News.com