Most szól:
Vezeti:
×
2015.11.06 Péntek . 10:59

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta a legjobban kereső énekesnők névsorát

Katy Perry megelőzte örök riválisát Taylor Swiftet. A Forbes listáján ő a legjobban kereső női zenei előadó.

Íme a Forbes 2015-ös listája a legjobban kereső énekesnőkről:

  1. Katy Perry (135 millió dollár)
  2. Taylor Swift (80 millió dollár)
  3. Stevie Nicks és Christine McVeigh /Fleetwood Mac/ (59,5 millió dollár)
  4. Lady Gaga (59 millió dollár)
  5. Beyoncé (54.5 millió dollár)

Katy Perry annak ellenére, hogy nem nagyon került címlapra és nem is adott el pofátlan mennyiségű albumot, idén megelőzte riválisát, Taylor Swiftet és a Forbes lista élére került.

A 31 éves énekesnő 135 millió dollárt keresett az elmúlt egy évben, amelyet elsősorban Prismatic turnéjának és szépségipar termékeinek köszönhet.

A második helyre szoruló Swift 80 millió dollárral lett gazdagabb úgy, hogy csak a 1989 című albumból 8,6 millió példányt adott el.

Nem kétséges, hogy a Forbes listája tovább szítja majd a tüzet a két rivális énekesnő között, ráadásul Swift tavaly megjelent Bad Blood című daláról sokan azt mondják, hogy Katy Perry-ről szól, bár ezt Swift cáfolja: „Soha nem mondtam senkiről rosszat, így nyugodtan hajtom álomra a fejem.” Sőt, egy 2014-es Rolling Stone magazinos interjúban azt mondta, hogy a dal ugyan egy barátság végéről szól, de ez nem a Perry-féle barátság története.

Szörnyű dolgot tett...igazi ellenségek vagyunk...és most nem egy pasiról van szó.” – mondta Swift, majd így folytatta - „Szabotálni akart egy komplett turnét azzal, hogy az én csapatomból próbált meg embereket elcsábítani, amivel véglegesen elvágta magát tőlem.”

Abban az időben Katy valóban igyekezett Taylor háttértáncosai közül párat átcsábítani Prismatic turnéjába, ráadásul úgy, hogy Swifttel még szerződésük volt. Végól 30 napos felmondási idővel hagyták ott Swiftet a táncosai, Perry kedvéért. A két hölgynek amúgy van még egy másik közös sztorija: mindketten randiztak John Mayerrel...

És akkor vissza a Forbes-listájához...

A 70-es évek veteránjai, Stevie Nicks és Christine McVeigh (Flatwood Mac) követik a  sorban Taylor Swiftet 59,5 millió dolláros vagyonukkal, amelyet az On With The Show-val sikerült összeszedniük. Őket követi Lady Gaga és csekély 59 milliós bevétele, amely a 2011-es 90 milliós tételhez képest komoly visszaesés...

A tavaly még listavezető Beyoncé idén kénytelen beérni az 5. hellyel és 54,5 millióval.

Forrás: dailymail

Kép: Instagram