Most szól:
Vezeti:
2015.11.14 Szombat . 17:37

A sztárok sem tökéletesek

Hat ismert ember, akiknek különös elváltozások vannak a testén. Harmadik mellbimbó, egy sziámi iker és különböző színű szemek. Csak néhány példa a sztárok hibáiból.

Mila Kunis

A színésznőnek heterokrómiája van, ami egy szemet érintő elváltozás, melynek jellemzője a különböző színű írisz ugyanazon egyed esetében. Mila egyik szeme kék, míg a másik zöld színű. Nem a színésznő az egyetlen, akinek nem azonos a szemszíne: Dan Aykroyd, David Bowie és Simon Pegg is heterokrómiás.

Mark Wahlberg

NEDFE5F6RQrGHG_2_b

A Boogie Nights, a Harcos és A túlélő sztárja nem mindennapi elváltozást visel a testén. Mark különlegessége, hogy három mellbimbója van, és ezt nem szégyelli, hisz sokszor láthattuk már őt félmeztelenül filmjeiben.

Ke$ha

o-KESHA-facebook

Az énekesnő azt állítja, hogy farokkal született. Ez egy aprócska kinövés volt a farokcsontjánál, amit az orvosok leoperáltak. Még szerencse, hogy megszabadították Ke$hát a plusz testrésztől, hisz elég vicces lenne a vörös szőnyegen egy farokkal a hátsóján.

Rivers Cuomo

rivers-cuomo

A Weezer énekesének bal lába legalább két hüvelykkel rövidebb, mint a jobb. Rivers ezért hagyta abba az atlétikát, és ennek a kis hibának köszönhetjük, hogy elkezdett zenélni. Az első albumuk bevételéből pedig korrekciós műtéten esett át az énekes.

Andy García

o-ANDY-GARCIA-facebook

Az Aki legyőzte Al Caponét és az Ocean's filmsorozat színésze sziámi ikerként jött a világra. Andy testvére a színész vállából nőtt ki, és körülbelül egy grapefruit nagyságú volt. García születését követően azonnal megműtötték, és eltávolították válláról testvérét. A színész természetesen nem emlékszik semmire, és a hegek sem akadályozták meg őt abban, hogy világszerte ismert színész váljon belőle.

Milo Ventimiglia

Milo-Ventimiglia

A Hősök című sorozatból ismert színész szájának jobb oldala teljesen béna, ugyanis Milo arcának ezen területén elhaltak az idegek. A színésznek azonban nincs oka az aggodalomra, mert a lányok cukinak tartják, és Sylvester Stallone is felfigyelt rá, amikor Rocky fiának megtestesítőjét látta benne.

Forrás: The Richest

Címlapkép: (MTI/EPA/Andy Rain)