Most szól:
Vezeti:
2015.11.18. Szerda 10:57

Top Gun 2. - Tom Cruise után Val Kilmer is a fedélzeten

Tom Cruise után Val Kilmer is áldását adta a Top Gun folytatására, de egy picit korai volt az öröm...

Az 1986-os Tony Scott rendezésében készült Top Gun Iceman hadnagya (Val Kilmer) kedd reggel még a *Take My Breath Away refrénjét dúdolta fogmosás közben a tükör előtt és boldogan posztolta facebook oldalán, hogy - a forgatókönyv elolvasása nélkül - elvállalta a legendás és ikonikus film folytatását, hiszen egy Francis Ford Coppola-Gene Hackman-Tom Cruise alkotta triumvirátusnak valóban nehéz nemet mondani, de úgy látszik, korai volt az öröm...

Merthogy pár órával később Kilmer egy újabb posztban helyesbített, hogy Coppola és Hackman mégsem vesznek részt a Top Gun második részének munkálataiban. A Doors film Morrisonja és a Top Secret Nick Riverse annyira kikészült, hogy még Gene Hackman nevét is elírta.

MAVERICK ÉS ICEMAN NAGY TALÁLKOZÁSA

A Top Gun 2. így egyelőre rendező és Hackman nélkül maradt, de cserébe itt van nekünk Tom Cruise, Val Kilmer és Jerry Bruckheimer producer.

*Giorgo Moroder és Tom Whitlock Take My Breath Away szerzeménye a Berlin zenekar előadásában 1986-ban elnyerte a legjobb filmzenének járó Oscar- és Golden Globe-díjat.