Most szól:
Vezeti:
2015.11.19. Csütörtök 16:34

Az Arcade Fire hegedűse szólókarrier építésébe kezdett

Sarah Neufeld első albuma 2016 februárjában jelenik majd meg, de a lemez címadó dalát már most meghallgathatjátok.

Az Arcade Fire hegedűművésze és turnétagja, Sarah Neufeld úgy döntött, saját útját is megpróbálja egyengetni: bejelentette ugyanis első szólólemezét, mely 2016 februárjára várható. Az album munkálataiban az Arcade Fire dobosa, Jeremy Gara is segédkezett.

Ezzel egyidejűleg megjelent az első dal is a lemezről, méghozzá a címadó, amely a „The Ridge” nevet viseli.

Magát az Arcade Fire-t nemrégiben a New Musical Express faggatta arról, mit terveznek a jövőre nézve. 2013-ban jelent meg ugyanis eddigi utolsó stúdióalbumuk, a „Reflektor” – a rajongók pedig már türelmetlenül várják az új produkciókat.

„Az új album úgy 30%-os szinten áll jelenleg. Most próbálkozunk, és együtt zenélünk, ami így a kreatív folyamat egyik legfontosabb része, szóval majd meglátjuk, hová jutunk innen” – mondta Will Butler.

„Már máshogy dolgozunk, mint az elején, hiszen öregedtünk, lustábbak is vagyunk, szóval tovább tart a munkafolyamat, de igen, továbbra is együtt vagyunk. Win (Butler) és Régine (Chassagne) New Orleansben laknak, úgyhogy várhatóan mi is több időt töltünk majd ott, de ezt leszámítva ugyanaz a kanadai banda vagyunk, akik régen is.”

Forrás: NME

Címlapkép: fotonin.com