Most szól:
Vezeti:
2016.03.20. Vasárnap 14:10

Az egész netet bejárta a szomorú nagypapa képe... Mutatjuk, miért!

Elő a zsebkendőkkel! Ha megtudod, hogy miért vált ennyire népszerűvé ez a kép néhány óra leforgása alatt, garantáltan szükséged lesz rájuk!

Kelsey Harmon töltötte fel Twittere ezt a képet a nagypapájáról. Az idős bácsi épp hamburgert eszik a fotón, magányosan. Hat unokája közül ugyanis csak egy jelent meg a vacsorán, amit a nagyszülő szervezett. Összesen tizenkét hamburgert készített a papa, hogy mindenkinek kettő jusson.

"Leültem, kaptam egy tányért, de legalább fél órát vártunk, mire elkezdtünk enni, mert számított a többi unoka érkezésére. 30 perc elteltével elhatározta, hogy megeszik egy hamburgert. Már egy óra is eltelt, de senki sem jelent meg. Egyértelmű volt, hogy csalódott. Próbáltam felvidítani, és utána jól éreztük magunkat kettesben is." - nyilatkozta Kelsey a BuzzFeednek.

"Még házi készítésű jégkrémet is csinált nekünk!" - fűzte hozzá.

A lány bejegyzése kevesebb, mint 24 óra leforgása alatt több, mint 70 ezer megosztást és 110 ezer lájkot kapott.

Néhányan kérdőre vonták a lányt, amiért ilyen szomorú képet posztolt, de Kelsey csak ennyit válaszolt: "Az embereknek jobban kéne értékelniük a családot!"

Később egy másik unoka is posztolt egy képet a nagypapáról, aki időközben megbocsátott neki: "Papa azt mondta, hogy megbocsát nekem, és mindenkinek azt üzeni, hogy fantasztikusak vagytok, amiért híressé tettétek őt!"

Néhányan mémekkel reagáltak a szomorú nagypapás posztra:

"Amikor találkozol az öt unokával, akik nem mentek át papihoz..."

"Miért nem mentek át papához?"

Forrás: US Magazine