Most szól:
Vezeti:
2016.04.08. Péntek 16:49

Keanu Reeves könyvet írt - az árnyékokról!

Keanu Reeves jelenleg a John Wick második részét forgatja, de korábban sikerült időt szakítania arra is, hogy más területen alkosson.

Alexandra Grant fotóssal működött együtt egy árnyékokról szóló könyvben Keanu Reeves.

Az egyszerűen Árnyékok (Shadows) címet viselő könyv már elérhető az Amazonon, 38 fontért (nagyjából 15 000 forintért).

A termékleírás szerint a könyv egy új sorozat része, ami "feltárja az árnyék valós és szimbolikus természetét, mint kép és a beszéd egy formája."

A leírás így folytatódik:

"Grant fotói megörökítik Reeves árnyékát, mint sziluettet és mint a fény nyomait, ahogyan ő és a kamera mozognak. A fényeket Grant színessé, a sötétet pedig világossá tette, amivel a fény forrásává az árnyék lett."

"Grant képei sziluettként örökítik meg Reeves árnyékát, és a fény egyéb nyomait, amint a kamera és a színész együtt mozognak. Színessé alakítva a képeket, és felcserélve a világost a sötéttel, Grant az árnyékokat tette a fény forrásává(...) Reeves szövegei, együtt születve a képekkel, hangot adnak az árnyék különböző megnyilvánulásainak: mint kivetített alak, mint az érzelem rejtett helye, mint meghívás az árnyjátékhoz."

Az Árnyékok már a második alkotás a duótól. 2011-ben az Ode To Happiness című könyvet készítették együtt, ami egy "felnőtt fotóalbum, mely kedves emlékeztető, hogy ne vegyük túl komolyan magunkat."

Eközben Reeves elkezdte forgatni a John Wick második részét is. Olyan színészekkel tűnik majd fel a filmben, mint Ruby Rose és Laurence Fishburne.

Forrás: NME

Kép: Facebook