Most szól:
Vezeti:
2016.04.22. Péntek 10:05

Egy évvel korábban mentek Limp Bizkit koncertre

Csavaros történet következik csalókról, akik nem igazi csalók, és rajongókról, akik előrébb helyezték rajongásukat a józan észnél.

A Limp Bizkit rajongók csalódottan távoztak április 20-án egy ohiói benzinkútról, miután rászedték őket, hogy a nu-metal banda egy különleges koncertet ad 4/20 alkalmából. A spekuláció akkor indult, amikor egy helyi lakos, Brian Baker létrehozott egy Facebook eseményt, aminek az volt a címe, hogy 'LimpBizkit to play 4/20 Secret Show'. Ez azt sugallta a rajongóknak, hogy a banda Daytonban, a Sunoco benzinkúton fog fellépni április 20-án. Igen ám, de van itt egy csavar is a sztoriban: az esemény 2017-re szól...

A helyi rendőrök, a benzinkút személyzete, a banda figyelmeztetése és annak ellenére, hogy a meghirdetett dátum egy évvel későbbi, több mint száz ember érkezett a helyszínre és várta, hogy fellépjen a Limp Bizkit. Öt rendőrautó is jelen volt a helyszínen.

Baker nem vállal felelősséget a történtekért: "Az eseményt 2017-re csináltam, aztán az emberek úgy döntöttek, hogy most akarják." Andy Rowe, a hivatalos Facebook esemény egyik adminja hozzátette: "Soha nem nevettem még ennyire, mint az elmúlt két napban, pedig nem is értem, miért annyira vicces. Azt kérdezgetem magamtól, hogy ’Miért lehet az, hogy ezen a világon hajlamosak az emberek megnézni a Limp Bizkitet egy benzinkúton fellépni?'"

Ettől függetlenül egy daytoni lakos, Michael Pelaze azt mondta, hogy ő tudta, hogy ez csak egy vicc, de "abban reménykedett, hogy valami azért történni fog". A Limp Bizkit frontembere reagált az incidensre a Twitteren. Azt írta, hogy "Pacsi a csalóknak, akik rávettek mindenkit, hogy ott legyen."

Forrás: NME

Kép: Facebook