Most szól:
Vezeti:
×
2016.07.05. Kedd 15:04

Nézd meg Benji legújabb klipjét!

A kulisszavideó után megérkezett a klip is a Filteres álmokhoz!

Aktívan töltötte idejét „A Dal 2016” óta eltelt hónapokban Benji. A "Kötéltánc" című versenydalával középdöntőig menetelő énekes az elmúlt hónapokban az érettségire készülő gimnazista fiúk életét élte. Normál esetben ez azt jelentené, hogy a tételtanulás, a sikeres évzárás és szalagavatóra készülés kötötte le miden idejét, de ez nem így történt. A felkészülés időszakában a fiatal énekes stúdióba vonult és elkészítette új dalát „Filteres álmok” címmel. „Nem volt könnyű összeegyeztetni a munkálatokat az érettségivel, de azért nem volt lehetetlen.” - jegyzi meg az énekes, aki júniusban sikeres érettségit tett.

A „Filteres álmok” című dal zenéjét az a Szepesi Zsolt írta, aki többek között társzeneszerzője és hangszerelője volt „A Dal 2016”-ban Oláh Gergő „Győz a jó” döntős versenydalának, de ő jegyezte Tolvai Reni számát is.

Benji új dalához forgatta le második klipjét. Benji: „Nagy öröm, hogy a saját dalos debütálásom óta eltelt egy évben négy kislemezem és most már két videoklipem is megjelenhetett. A „Filteres álmok” klipje egy igazi bulizós, nyári hangulatú videó lett, mely az ilyenkor gyakori esti bulik világát idézi. A klip egyik főszereplője és egyben nagy kedvencem egy VW nyitott tetejű hippi busz, mellyel, a barátaimmal átbulizzuk a várost.”

Nézd meg a videoklip forgatásán készült videónkat!

Nézd meg a klipet!