Most szól:
Vezeti:
2016.08.03. Szerda 12:47

Benji szeretné, ha szülei büszkék lennének rá

A Dal 2016 egyik versenyzője, Benji nem csak a zenéléssel foglalkozott, mellette keményen készült az érettségire, aminek meglett az eredménye.

Benjit A Dal 2016 során elkísértük az iskolájába, hiszen nem csak a versenyre készült, hanem az érettségire is koncentrálnia kellett. Többször elmondta, hogy mennyire fontos neki a zenélés mellett a tanulás is. Július 26-án hirdették ki a ponthatárokat, és ez a nap izgalmas volt az énekes számára is, aki a Budapesti Gazdasági Egyetemre jelentkezett, Kereskedelem és Marketing szakra. A 2016-os Pont Ott Partin várta az eredményeket, de bevallotta nekünk, hogy nem izgult annyira, mert a tavalyi pontok alapján jóra számított. Apukája annál inkább idegeskedett, mert nagy álma volt, hogy fia bekerüljön egy felsőoktatási intézménybe. Ezért, mikor Benji megtudta, hogy felvették a BGF-re az apukája volt az első, akinek elújságolta a jó hírt.

A Petőfi Live.hu-nak az énekes elmondta, nagyon örül az eredménynek, de főleg azért, mert számára nagyon fontos, hogy szülei büszkék legyenek rá. Szeptembertől pedig ismét gőzerővel beleveti magát a tanulásba, de természetesen az iskola mellett nem fog eltűnni a szemünk elől, mert a zene a nagy szerelme, de igyekszik majd minél jobban összeegyeztetni a kettőt.

A Dal 2016 folyamán sikerült neki, bízunk benne, hogy most is így lesz.

Nézd meg Benji Filteres álmok című dalának videoklipjét!>>>