Most szól:
Vezeti:
2016.08.05 Péntek . 17:48

Minek nevezzelek Benjitől Zoohackerig

Ezekkel a dalokkal találkozhattatok a 31. héten, ha Boros Csabát hallgattátok.

"Nagyon jó hetet zártunk itt a Petőfi Rádió Minek nevezzelek című műsorában. Rengeteg élvezetes beszélgetést folytattam, öröm volt Szepesi Matyi számomra, akivel már Zöld Pardonos idejében megismerkedtem. Nem tudom azt mondani, hogy barátok lettünk, de jó ismerősök biztosan. Nagyon rendes srácnak ismertem meg, és a bandája, a Konyha pedig pozitív élmény, hiszen szeretek zenekarok felfedezni. Nem is értem, hogy Matyi miért nem kapott nagyobb szerepet a Magashegyi Undergroundban, de ettől függetlenül Bíborkáék egy nagyszerű csapat. Egy másik zenekar is mély benyomást tett rám, még pedig a Jáde Nyúl. Mosolygok mikor eszembe jutnak azért, mert nem kis időmbe került kinyomozni, hogy ez egy kínai holdszonda, és nagyon ötletesen erről nevezték el magukat. Ráadásuk daluk, a Balatonakárhol is ugyanilyen kreatív. Szeretem az ilyen gitáros zenéket. Benji egy magyar nyelvű dallal jelentkezett, ami külön öröm! A Bagossy Brothers Company-val pedig remek volt csevegni. Ők a szívem egy csücske, egy erdélyi banda. Nehogy elfelejtsem az Oláh Ibolya, Zoohacker és Furák Péter trióját, akik szintén nálam jártak. Tehát biztosan állíthatom, hogy egy eredményes volt a hét, mindenféle jóval megismerkedtem."

Dalpremierjeink a héten:

SID zenekar - Never give it up

A "Soha ne add fel" egy szórakoztató dal, mely egy örök gondolatot boncolgat, mellyel a művész egy intelmet fogalmaz meg. Ezzel pedig a fiúk leteszik a névjegyüket az új formáció nevében.

Zoohacker, Oláh Ibolya és Furák Péter - Élvezd, hogy élsz!

A stúdióban Zoohacker és az énekesnő látogatott meg minket és elmesélték, hogy a dal születésének körülményeit, melyben mindhármuk személyisége benne van.

The Couple - Alszik az ördög

Miután letesztelték a közönséget, az alkotópáros rájött, hogy jobb magyar nyelven dalt írniuk, így is tettek. Eltávolodtak kicsit az Állj zenei világától.

Benji - Filteres álmok

Bagossy Brothers Company

A testvér párosról elnevezett erdélyi banda elhozta legújabb dalát Boros Csabának.

Jáde Nyúl - Balatonakárhol