Most szól:
Vezeti:
2016.08.31. Szerda 17:10

Két új világrekordot állított be a The Weeknd

A rekordok könyve 2017-es kiadása, amely szeptember 8-án jelenik meg azért szerkesztette be a Can’t feel my face című világsláger szerzőit adatai közzé, mert immáron 21 hónapja szerepelnek szerzeményeikkel két mérvadó zenei listán is.

A Beauty Behind The Madness címet viselő albumok eleve rekordokat döntöget a zenebarátok és az internet felhasználók körében. 2014 és 2015 decembere között mintegy 60 millión kattintottak rá a Spotify-on, de egyéb közösségi csatornákon is népes rajongótábort tudhatnak magukénak. Az énekes, Abel Tesfaye férfielőadóként is kedvelt. A már említett Can’t feel my face vagy a The Hills ugyancsak rekordideig uralta a Billboard listákat, mindkét dal heteken át vezette a mezőnyt. Sőt még a top 45-ös amerikai kislemez eladási rangsorban is 45 egymást követő héten a top 10-ben szerepeltek.

A The Weeknd-nél is szebb eredményeket tudhat magáénak a mostanában a magánélete miatt többször is céltáblára került Justin Bieber is, aki nyolc elismerést sepert be. A fiatal énekes ezekkel mondhatni történelmet is írt, mivel ő az első olyan előadó, aki elfoglalja az első három top kategóriát a brit listákon.

Forrás: NME