Most szól:
Vezeti:
×
2016.09.05 Hétfő . 15:59

Bohócterror?

Nemrégiben robbant a hír, hogy az Egyesült Államokban, Greenville városkában és környékén bohócruhás idegen alakok tűntek fel. Sőt, azóta az állam más területeiről is érkeztek hasonló jelentések. Sokak gyermekkori rémálma válik most valósággá? Mégsem biztos az, hogy minden bohóc vicces és barátságos? Írásunkban ennek is próbálunk utánajárni.

A rendőrségi bejelentésekben és a szemtanúk vallomásaiban az is bizarr, hogy a bohócruhás, festett arcú alakok az erdős részek mellett feltűntek lakott területeken is. A kezdetekkor sokan csak városi legendának, ugratásnak vélték a beszámolókat, de ahogy nőtt ezek száma, a rend helyi éber őrei is belátták, hogy érdemes kivizsgálni az eseteket.

A legtöbb történet összecseng. Az utóbbi egy hónapban több olyan esetre is akadt példa, hogy bohócruhás alakok próbálták becsalogatni a gyerekeket az erdőbe. A hatóságok több ilyen észlelés után felhívták a lakosság figyelmét arra, hogy ne engedjék egyedül mászkálni a gyermekeket , és azonnal hívják a rendőrséget, hogyha bohócruhás egyént látnak erdős vagy lakott területen, ezzel is növelve a legkisebbek és a helyiek biztonságát. A Greenville megyei rendőrök tisztában vannak ezekkel a rejtélyes feltűnésekkel, és azonnal kivonulnak a helyszínre, hogyha befut hozzájuk egy-egy bejelentés.

Bár eddig még kézzel fogható bizonyíték nem került a rendőrök kezébe, azaz sem egy fotó, sem egy videó nem készült ezekről a feltehetően cseppet sem jó szándékú bohócokról, azt jól tudjuk, hogy a kicsi gyerekek nem hazudnak. Valamennyi érintett kiskorú egyaránt elmondta, hogy a színes, kimaszkírozott hajú idegenek az erdőbe próbálták őket magukkal hívni.

Nemrégiben azonban befutott a hír, hogy túl a megyén egy gyanús színes kacatokba öltözött személyt csíptek el, így a „bohócterror” úgy tűnik, terjed az óceánon túl is. S ennek most már a fele sem tréfa!

Forrás: CollegeCandy