Most szól:
Vezeti:
2016.09.11. Vasárnap 17:51

Sztárpárok közös klipjei

Vannak elkerülhetetlen dolgok a zenészek életében. Például, hogy párjukat szerepeltessék a klipjükben, főleg akkor, ha szintén híres az illető. Bár sokszor elhangzott már az a mondat, hogy a szerelmet, vagy barátságot ne keverjük a biznisszel, úgy néz ki, a hírességek a mai napig nem tudnak elszakadni a közös munka romantikájától. Most megkerestük öt kedvenc videónkat, amikben a sztárpárok együtt szerepeltek, s összekötötték a kellemest a hasznossal.

1. Jennifer Lopez és Ben Affleck: ’Jenny from the Block’ (2002)

A világ legszebb nőjének is kikiáltott popdíva még 2002-ben énekelt arról, hogy ő még mindig ugyanaz a Jenny, aki volt- igaz akkor már Ben Affleck oldalán. Sosem szabadna elfelejteni ezt a duót, de Lopez tett is arról, hogy örökre az emlékezetünkbe véssük őket. A ’Jenny from the Block’ hitelesen mutatja be a felhajtást, ami akkoriban a kapcsolatukat övezte.

2. Pink és Carey Hart: ’So What’ (2008)

Valószínűleg nem ez minden idők legromantikusabb klipje, ugyanis Pink a számban arról énekel, hogy Hart nélkül is rocksztár, és igazából nincs is szüksége rá. Amikor a vadóc énekesnő 2008-ban különköltözött férjétől, a rajongók már jó előre tudták, hogy jönnek a szakítós számok. Azonban Pink sosem arról volt híres, hogy a normák szerint élné az életét, ezért egy bravúros csavarral meghívta vendégszerepelni volt párját a videóba, és viszonylag hamar rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni. A szakítást gyors békülés követte, és a pár azóta már közösen neveli kislányukat, Carey pedig az énekesnő legutóbbi klipjében is feltűnt pár jelenet erejéig.

3. Axl Rose & Stephanie Seymour: ’November Rain’ (1992)

Körülbelül minden második esküvőn felcsendül a Guns ’N Roses gyönyörű száma, a November Rain. Az együttes frontembere valószínűleg nem gondolta volna, hogy a közös munka milyen fordulatot vesz majd. Akkori barátnőjét, a modellkarrierrel kacérkodó Stephanie Seymourt kérte fel a klipbeli menyasszony szerepére, ám szerelmük durva szakítással végződött. Stephanie-t a klip világhírűvé tette, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, miután a modell megcsalta, majd veréssel vádolta az énekest.

4. Beyoncé & Jay Z: ’Crazy in Love’ (2003)

Listánkról nem maradhat le a sztárpár, akikről mostanában az a pletyka járja, hogy végre közös albumot dobnak a piacra. Az r’ n b hercegnő, és a rapmogul több klipben is szerepelnek együtt, de a legemlékezetesebb közös produkciójuk mind a mai napig a 2003-as ’Crazy in Love’.

5. Zayn & Gigi Hadid: ’Pillowtalk’ (2016)

A legaktuálisabb videó a One Direction egykori énekesének ’Pillowtalk’ című száma, amelyben a mostanában felkapott modell, Gigi Hadid szerepel. A páros egyébként ezzel a videóval kürtölte világgá szerelmüket, amit azóta se veled- se nélküled kapcsolatként élnek meg.

Neked melyik sztárduó közös klipje a kedvenced?

Forrás: BillBoard