Most szól:
Vezeti:
2016.09.19. Hétfő 12:04

Eddie Vedder a fegyveres erőszak ellen

A Pearl Jam énekese csatlakozott ahhoz a népszerű koncertsorozathoz, mely Amerikán keresztül kampányol a fegyveres erőszak ellen.

Eddie mindig is fontosnak tartotta az erőszakos cselekedetek megállítását, így rögtön elfogadta a megtisztelő felkérést. Először szeptember 25-én a New York’s Beacon Theatre-ben lép majd fel a "Concert Across America to End Gun Vilonce" produkcióval, melyhez olyan népszerű eladók is csatlakoztak, mint Jackson Browne, Rosenna Cash, Marc Cohn vagy a Harlem-i Gospel Choir.

A kezdeményezésben több mint 1000 vendégművész lép majd fel kb. 250 koncerten keresztül, melyeknek nem csak nagy arénák, hanem templomok, gimnáziumi tornatermek vagy akár szálloda épületek teteje fog helyet adni.

Hogy miért tartja a Pearl Jam legendás énekes-dalszerzője fontosnak a koncertsorozatot?

"Naponta 90 ember hal meg és több mint 200 megsebesül a fegyveres erőszak eredményeként. Eljött az ideje, hogy mindannyian kiálljunk ez ellen, és felelősségre vonjuk azokat a személyeket, akik erről tehetnek."

További információkért látogassatok el a Concert Across America To End Gun Violence weboldalra és használjátok az #EndGunViolence hashtaget!

Forrás: pearljam.com