Most szól:
Vezeti:
2016.11.13. Vasárnap 19:15

Kristen Stewart számára kinyílt a világ az Alkonyat óta

Kristen Stewart meglepő részleteket árult el a Twilight forgatásáról, és hogy a körülötte kialakult hisztériát miként élte meg.

Az Alkonyat sorozat forgatásának kezdetén Kristen még csak 17 éves volt, és kellemetlen volt számára, hogy a világméretű szenzációnak számító vámpírregény kapcsán vadidegenek is befurakodtak a magánéletébe. Minderről Ellen DeGeneres show-jában vallott évekkel a láz lecsengése után.

Visszatekintve is nehéz szituációként értékeli a történteket, de ezek tanították meg a színészi munkával járó nyomás kezelésére. Bár már az Alkonyat előtt is játszott nagyobb mozifilmekben, akkora figyelem előtte sose övezte a személyét, mint a saga forgatásai és bemutatói során. 17-18 évesen ez időnként kínos és kellemetlen volt számára, de egy életre megacélozta. Bár eleinte nehéz volt megnyílnia, és a magánéletéről beszélnie, főleg mikor filmbeli partnerével, Robert Pattinson-nal alkottak egy párt, mára már ez is könnyedén megy neki, percek alatt feloldódik bármely környezetben. 

Kristen élete Pattinson-nal való szakítása óta nagy fordulatot vett. Jelenleg Annie Clark-kal, művésznevén St. Vincent-tel randizik jó ideje. Másságát is bátran tudja ma már vállalni, pedig eleinte ez is gondot okozott számára.

Mióta felvállalja minden szempontból önmagát, azóta úgy érzi, hogy kinyílt számára a világ, és sokkal boldogabb, mint előtte bármikor is.

Forrás: Mirror