Most szól:
Vezeti:
2016.12.29. Csütörtök 09:28

A Daft Punk feljutott a Billboard csúcsára

A francia duó és a The Weeknd közös dala, a 'Starboy' a formáció működése óta először juttatta a rangos zenei lista élére a titokzatos csapatot.

Korábban a Pharrel Williams-szel együtt jegyzett 'Get Lucky' című táncolós szerzeményük kúszott fel a brit 40-es lista csúcsára három évvel ezelőtt.

A The Weeknd szerencsésebb ebből a szempontból. Már három listavezető dallal büszkélkedhet. A 'Can’t Feel My Face' és a 'The Hills' elég hamar belopta magát világszerte a zenebarátok szívébe, ennek az eredménye pedig Amerikában is megmutatkozott. Mindkét korábbi szerzemény hetekig uralta a tengerentúli zenei rangsort.

A speciális bukósisakot védjegyeként jegyző Daft Punk idén karácsonykor egy sor meglepetéssel rukkolt elő. Saját márkás karácsonyfadíszeket és hógömböket kezdtek forgalmazni, amelyre a rajongók rá is haraptak.

Sőt, egy darabig azt gondolták róluk többen, hogy fellépnek Glastonbury-ben, mivel a honlapjukon félrevezető információk jelentek meg. A híreszteléseket a fesztivál szervezője tagadta.

A fiúk körül tehát manapság zajlik az élet, és reméljük hamarosan újabb zenei sikereikről vagy új munkájukról számolhatunk be.

Forrás: NME