Most szól:
Vezeti:
2017.03.23 Csütörtök . 12:17

Selena Gomez őszintén beszélt a támadásokról, melyek őt érik

Selena Gomez a New York Times-nak mesélt arról, hogy miként befolyásolják életét a közösségi oldalak negatív hozzászólásai.

A maga 114 milliós táborával Selena az, akit legtöbben követnek Instagramon. Természetesen ez az életét is nagyban befolyásolja. Nem mindig ő maga posztolja képeit, valamikor az asszisztense veszi át ezt a feladatot, azonban a rosszindulatú hozzászólások az énekesnőhöz is eljutnak. Ennek megoldásaként, hetente egyszer törli telefonjáról a képmegosztó alkalmazást.

Wearing @coach for @voguemagazine !!

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Ennek hatására egy kicsit úgy érzi, egy időre megszabadul a rosszakaróktól, és hasonlóan szabadnak érezheti magát, mint amikor a 'Varázslók a Waverly helyből' című sorozatban szerepelt. Ebben az időben még nem kapott központi szerepet a közösségi média, a Twitter is csak kibontakozóban volt.

Egy korábbi interjújában az énekesnő arról is nyilatkozott, hogy minél több követője van az embernek, annál jobban meg akar felelni az illető: az Instagrammal kel és az Instagrammal fekszik. Ez egyfajta függőséget okoz, a lélekre rendkívül rossz hatással van és hosszú távon abszolút nem kifizetődő.

Forrás: harpersbazaar.com

Kép: Instagram