Most szól:
Vezeti:
2017.03.31. Péntek 16:15

Top slágerekkel köszönthetjük a hétvégét!

Ha eddig nem volt ötleted, hogy mire bulizz hétvégén, mi segítünk a dalválasztásban, ugyanis jobbnál jobb számok láttak napvilágot ezen a pénteken!

Kendrick Lamar – HUMBLE.

Múlt heti száma után, ismét egy elég ütős darabbal állt elő az előadó. A számhoz videoklip is készült, mely elég látványosra sikerült. A dal producere nem más volt, mint Mike Will Made It, aki korábban olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Beyoncé, Jay Z, Rihanna vagy Nicki Minaj.

Nézzétek meg ti is, mitől olyan látványos ez a klip!

Wizkid featuring Drake – Come Closer

A nevek nem lehetnek ismeretlenek a rajongók számára, ugyanis a páros korábbi közös munkájának eredménye a One Dance, mely elsőként lépte át az 1 milliárdos megtekintést Spotify-on és azóta is a leghallgatottabb számok közé tartozik. A most megjelent 'Come Closer' című számuk nem hivatalosan már egy februári rádióadásban debütált, de akkor még a 1Hush Up The Silence' nevet viselte.

Mary J Blige featuring Kanye West – Love yourself

Nem sokkal azután, hogy Mary J Blige bejelentette új albumának, a 'Strength of a Woman'-nek a tartalmát, ki is dobta az első dalt, melyet Kanye West-tel közösen készített. A dal a hip-hop és a soul vonalat valamint a magabiztos Kanye stílust képviseli.

Calvin Harris featuring Pharell, Young Thug & Ariana Grande - Heatstroke

Calvin Harris nemrég megjelent száma a Slide, egy igencsak erőteljes nyári slágernek ígérkezik, még annak ellenére is, hogy csak másfél perces. Az új dalban, a 'Heatstroke'-ban Ariana Grande-val, Pharrell-lel, aki egyébként közben több neves zenésszel is dolgozik egy új dalon, és Young Thug-gal dolgozott együtt a DJ.

Hallgassátok meg ti is az új Calvin-muzsikát és hangolódjatok a nyárra!

Forrás: HYPEBEAST