Most szól:
Vezeti:
×
2017.04.28 Péntek . 08:00

Így válaszd ki a megfelelő színű cipőt a ruhádhoz

Női cipők, táskák...soha véget nem érő szerelmi történet. Nem titok, hogy a nők jobban imádják ezt a két dolgot a szekrényükben mint bármi mást.

A női cipők és táskák megváltoztatják a nappali és az éjszakai viseletünket. Egy fekete ruhához teljesen más outfitet kapunk egy sportcipővel mint egy szexi magassarkúval. Gondolom a nőtársaimnak nem mondok újat azzal, hogy cipőkből sosem elég és a férfiak nem fogják megérteni, hogy miért is van szükségünk három fekete cipőre. És ez csak a fekete szín! De ott van még a fehér, a rózsaszín a piros és még számtalan árnyalat.

Hogy melyik szettünkhöz melyik szín passzol a leginkább, ahhoz itt egy részletes útmutató.

A fekete cipő az egyik legfontosabb darab. Szerintem nincs olyan nő akiknek ne lenne otthon egy magassarkú fekete lábbelije. Szinte bármihez passzol, de a leginkább a fekete, kék, arany, ezüst, és a bordó ruhákkal kombináljuk.

Black

A nude színű cipő a második legfontosabb lábbeli amire minden nőnek szüksége van! Szinte bármihez, tényleg bármihez hordhatjuk és a lábainkat is optikailag nyújtja! – Kell ennél több?

fustany-fashion-accessories-how_to_match_your_shoes__color_with_your_clothes-nude_shoes

A pink az egyik legcsajosabb választás, és az idei szezon színe! Ehhez a legjobban a sötétkék, natúr, piros, szürke, ezüst, lila és a zöld ruhák passzolnak.

fustany-fashion-accessories-how_to_match_your_shoes__color_with_your_clothes-pink_shoes

Szintén egy alapdarab minden nő ruhatárában a piros cipő. Ezek merészek nőiesek, és nagyon szexik is.  A legjobb ha fekete, fehér, sötétkék, narancssárga és pink ruhákhoz választod.

fustany-fashion-accessories-how_to_match_your_shoes__color_with_your_clothes-red_shoes

Az ezüstöt bátran hordhatjuk farmerral, de még arannyal is! Fehér, fekete, sötétkék, pink és natúr színekkel is kombinálhatjuk.

fustany-fashion-accessories-how_to_match_your_shoes__color_with_your_clothes-silver_shoes

A kék cipők nekem a személyes kedvenceim a pirosak után. Nem egyszerű a megfelelő ruhát megtalálni hozzá, de barna, zöld, fehér, fekete, natúr és sárga színekkel jól mutatnak.

fustany-fashion-accessories-sheos__colors-blue_shoes

Az arany cipők leginkább a fekete, smaragd zöld, piros és kék ruhákkal a legjobbak.

fustany-fashion-accessories-sheos__colors-gold_shoes1

A lila lábbelik, hasonlóan a rózsaszínekhez, csajos választás. A legjobb ha natúr, sötétkék, pink és zöld színnel veszed fel.

fustany-fashion-accessories-sheos__colors-purple_shoes

A fehér cipő szinte hasonló a feketéhez, ugyanúgy bármihez választhatjuk, de igazán a színes, a mintás és a pasztel ruhákkal fog jól mutatni.

fustany-fashion-accessories-sheos__colors-white_shoes

 

Forrás: fustany, schoolofstyle