Most szól:
Vezeti:
×

TAVASZI HAJTÁS IDÉN IS A PETŐFI RÁDIÓVAL!

Nevezz munkatársaiddal a Petőfi Rádió nyereményjátékába, ahol a legtöbb szavazatot begyűjtő munkahely 1 millió forintot nyerhet a 60 éves Ötöslottó és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!Olvasd el a játékszabályzatot, majd regisztrálj és szavazz a legjobb munkahelyre! A szavazás május 19-én 21 órakor indul és egészen május 21-ig tart, egy nap csupán egyszer tudsz szavazni. A játékban résztvevő munkahelyek pedig május 22-én izgulhatnak, hiszen Sipos Dávid Günther aznap meglepi a győzteseket.
Szavazás
2017.05.07 Vasárnap . 20:19

Elrajtolt a Petőfi Rádió 'Tavaszi hajtás' nyereményjátéka - Kövesd percről percre!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is útra kell a Petőfi Rádió stábja, hogy megtalálja az ország legjobb munkahelyét a Tavaszi hajtás című nyereményjáték keretén belül.

A tavalyi nyereményjátékba is rengeteg munkahelyet beneveztetek, melyeket később a Petőfi Rádió műsorvezetői meglátogattak. Idén is ehhez hasonlóan Sipos Dávid Günther indítja útjára az országjárást. Az első napon a fővárosban látogatják meg a játékba jelentkező 5 fős csoportokat, akik be szeretnék bizonyítani, hogy az ő munkahelyük a legmenőbb. Günthi vendégei május 8-án a Bohemian Betyars tagjai, Mihályfi Máté és Fehér Gábor lesznek.

Május 8-12., valamint május 15-19. között naponta 5 helyszínt látogatnak majd, ahol vendégül látják a stábot. Még aznap megtalálhatjátok a csoportok adatlapját a Petőfi Live-on, és ez alapján május 19. 21 órától kezdve május 21. éjfélig szavazhattok a legjobbra. Az eredményhirdetés május 22-én lesz a Talpra magyarban.

Az első megállónkon rögtön hatalmas melóba fogtak a srácok!

A második állomáson Günther kicsit belekóstolhatott a könyvelés világába, de nincs idő a pihenésre, máris robogunk tovább a következő munkahelyre.

Günthi már a pult mögött is megállja a helyét! Irány a negyedik állomás!

A negyedik állomás gyönyörű panorámájából csak ennyi jutott nekünk, hiszen nincs megállás! Felkészült a mai utolsó állomás?

A Tavaszi hajtás utolsó állomásán még egy magzat szívhangját is meghallgattuk, holnap folytatjuk! Ne felejtsétek megéri jelentkezni a játékba, mert lehet hogy hozzátok érkezik Sipos Dávid Günther!

Maradjatok velünk, hiszen kedden ismét útra indul a Petőfi Rádió!