Most szól:
Vezeti:
×
2017.05.30 Kedd . 14:56

Hallgass bele Shakira legújabb albumába!

Május 26-án hozta ki új, tizenegyedik albumát a kolumbiai énekesnő, Shakira. Az El Dorado című lemezen megtaláljuk a közelmúlt olyan slágereit, mint a Chantaje, a Deja Vu, a La Bicicleta vagy a Piqué iránti szerelmét megéneklő Me Enamoré.

A korongra 13 dal került fel, melyek közül a legtöbb anyanyelvén, azaz spanyolul íródtak. A közreműködők között többek között a latin pop olyan új csillagait találjuk, mint Maluma, Nicky Jam, Carlos Vives vagy Prince Royce.

Az albumról a Chantaje és a Deja Vu már kislemezként is nagy sikert aratott: mindkettő többszörös platina eladásokig jutott.

Az El Dorado borítóját Jaume de Laiguana készítette, aki Shakira olyan klipjeinek volt a rendezője, mint a La Bicicleta és az 1 milliárd megtekintés felett járó Chantaje. 2014 óta egyébként ez az első stúdióalbuma az énekesnőnek: abban az évben adta ki a saját nevére keresztelt lemezét.

Shakira több mint 60 millió albumot adott el világszerte, két Grammy- és 8 Latin Grammy-díj büszke birtokosa, továbbá számtalan World Music Awards, American Music Awards és Billboard Music Awards elismerést vehetett át. Ő az egyetlen dél-amerikai előadó, aki a dalával vezette az Egyesült Államok slágerlistáját, és négy olyan felvétele is van, amely ott van az elmúlt évtized 20 legkeresettebb szerzeménye között.

Ne habozz, hallgasd meg Shakira legújabb albumát!

Forrás: Hear Music