Most szól:
Vezeti:
×
2017.06.16 Péntek . 12:27

A mai nap csak úgy árasztja az új slágereket!

Jobbnál jobb nyári dalok láttak napvilágot a mai nap folyamán!

Macklemore ft. Skylar Grey - Glorious

Macklemore végre új dallal jelentkezett! A 33 éves előadó Skylar Grey közreműködésével hozta ki új dalát, a "Glorious"-t. Ez az első önálló sláger, mely az érkező új Macklemore albumon megtalálható lesz!

Calvin Harris ft. Katy Perry, Pharrell, & Big Sean - 'Feels'

Calvin Harris-től már megszokhattuk, hogy szeret közreműködőkkel együtt dolgozni, most sem aprózta el a dolgot, ahogy láthatjátok. A "Feels" érdekessége, hogy az Egyesült Államokban négy különböző helyen rögzítették a részeket, szóval nagyon valószínű, hogy mindegyik előadó külön-külön énekelte fel a dalt. A másik apróság, hogy a közelgő "Funk Wav Bounces Vol. 1" Calvin Harris albumon ne keressétek majd a dalt, ugyanis nem lesz rajta megtalálható.

Coldplay - All I Can Think About Is You

Megérkezett a Coldplay zenekar legújabb dala, az "All I Can Think About Is You", mely a "Kaleidoscope" című EP nyitóslágere lesz. Ezen a borongós esős napon tökéletes választás lehet a dal, mindannyiunk számára!

Jax Jones ft. Demi Lovato - Instruction

Jax Jones angol énekes óriási segítséget kapott most megjelenő, "Instruction" című dalához. Úgy érezte kell valami plusz a számba, ezért próbaképp elküldte Demi Lovato-nak a dalt, bízott abban, hogy az ő tapasztalata és magabiztossága egy új szintre emelheti az új slágert. Mindenki meglepetésére az énekesnő válaszolt, s tetszett is neki a dal és ahogy láthatjátok meg is írták a nyár egyik meghatározó dalát!

Forrás: JustJared, NME

Kép: http://macklemore.com/