Most szól:
Vezeti:
2017.06.16. Péntek 13:55

Így néznek most a Tuti Gimi sztárjai!

5 év telt el az utolsó epizód óta. De vajon mit csinálnak most a sorozat szereplői?

5 év rendkívül hosszú idő - megmutatjuk Nektek, hogy mit csinálnak most és hogy néznek ki napjainkban a kedvenc "Tuti Gimi" szereplőink! De ha szeretnétek még jobban feleleveníteni a sorozat legjobb pillanatait, akkor azt megtehetitek az M2/Petőfi TV-n, minden hétköznap 20:15-től!

Chad Michael Murray

collage

A sorozatbeli Lucas Scott napjainkban már kétgyermekes apuka és szexibb, mint valaha! Chad Michael Murray most adta ki Heather Graham-mel közös könyvét, az "American Drifter"-t. Ha figyelemmel kísérnétek Chad mindennapjait, mindenképp kövessétek be az Instagramon!

Bethany Joy Galeotti

collage2

Ahogy sokan ismeritek, Bethany Joy Lenz mostanság nagyon rákattant a sütésre. Közösségi oldalán is hangoztatja, hogy mennyire imád ennek a szenvedélyének hódolni. A "Tuti Gimi" Hayley-je mára már túl van egy váláson és született egy csodálatos gyermeke. Mindemellett imádja a divatot, de a stílus iránti szeretete képein is látszik!

Hilarie Burton

collage3

Peyton Sawyer (Hilarie Burton) szinte semmit nem változott az évek folyamán, ugyanolyan gyönyörű, mint korábban. Ő is túl van már egy váláson, de jelenleg nagyon boldog mostani partnerével, s egy csodás 7 éves fia is van, Augustus. Instagram oldala sajnos nem nyilvános, de ha nyomon szeretnétek követni a csodás Hilarie mindennapjait, kattintsatok IDE!

James Lafferty

collage4

Nathan Scott (James Lafferty) úgyszintén szinte semmit nem változott. A sármos színészt a Tuti Gimi után olyan sorozatokban láthattuk, mint a Crisis, vagy a Waffle Street. James nagyon szeret mostanság kirándulni, szebbnél szebb képeit rajongóival is megosztja közösségi oldalán.

Sophia Bush

collage5

Brooke Davis (Sophia Bushképeiből csak úgy sugárzik a boldogság! Érdekesség, hogy Chad Michael Murray-vel 2005-ben összeházasodtak, a szerelem azonban nem tartott túl sokáig, 5 hónap után külön is váltak útjaik. A színésznő instagramjából most úgy tűnik újra rátalált a szerelem, reméljük ez hosszabb életű lesz majd! Sophia egyébként imádja a természetet és a kutyákat.

Cikkünk végén szavazhattok is, hogy Nektek melyik karakter volt a kedvencetek?

Képek: IMDb, Instagram, Buzzfeed