Most szól:
Vezeti:

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.16. Péntek 14:29

Már csak egy hét van hátra a II. Petőfi Zenei Díjátadóig

Minden, amit a Petőfi Zenei Díjról tudni érdemes, ezen a héten az M2/Petőfi TV. Tartsatok velünk!

Mint arról már rengetegszer szó esett az elmúlt napokban, idén ismét jön a Petőfi Zenei Díjátadó. A zenekarok és előadók lelkesen várják a szavazatokat és persze ennek hangot is adnak! Folyamatosan kerülnek fel a videók melyekben minden rajongót arra kérnek, hogy voksoljanak rájuk!

Még nem szavaztál? Akkor pótold be!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategória jelöltjeire le kell adni a voksodat. Június 20-ig még megteheted, de naponta csak egyszer! Annak érdekében, hogy ezt betartsuk, a rendszer rögzíti a felhasználók IP címét. A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás mellett már mindenki lázasan készül magára a díjátadóra is, ahol a remek produkciók mellett Fatboy Slim fogja szórakoztatni a fesztiválozókat a VOLT -1. napján! Ha még nem jeleztél vissza a hivatalos Facebook eseményen, most itt az idő!

A héten az M2/Petőfi TV is a díjátadóval fog foglalkozni, mivel indul a Petőfi Zenei Díj hét. Hogy mik várnak majd Rád? Hamarosan kiderül!