Most szól:
Vezeti:
×

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 13:26

Az év dala kategória jelöltjei - Szerinted ki viszi haza a díjat?

Este 9-től kezdetét veszi a II. Petőfi Zenei Díj, lássuk idén mely slágerek lehetnek esélyesek a díjra!

Bagossy Brothers Company - Harmonikás

A Bagossy Brothers Company 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson, több éve együtt zenélő tagokból. Nevét a Bagossy testvérpár – Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) – családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok), Tatár Attila (gitárok, vokál) és Kozma Zsombor (hegedű, harmonika, billentyűk).

bagossy

Blahalouisiana - Túl távol, elég közel

A hazai pop-rock szcéna egyik legüdébb színfoltja a 2012-ben alakult hattagú Blahalouisiana. A nemzetközi színvonalon alkotó együttes előszeretettel nyúl vissza a '60-as, '70-es évek blues, soul és beat hangzásvilágához, zenéikben meghatározó - a modern amerikai dalszerzők inspirálta - könnyed gitárzene.

blahalujzi

Hiperkarma - Délibáb

A Hiperkarma sokak szerint a 21. század egyik magyar kultuszzenakara. Olyannyira pontosan lehet ez igaz, hogy első koncertjük 2000-ben volt a Szigeten, és még ebben az évben megjelent az azóta ikonikussá vált első nagylemezük, hiperkarma címmel.

hiperkarma_2017_1

Irie Maffia - Bajnok

A tavaly tíz éves fennállását ünneplő zenekar a hazai fesztiválpaletta minden lehetséges színpadán koncertezett a Szigettől a Balaton Soundon át a Volt fesztiválig, 2015-ben pedig az a megtiszteltetés érte őket, hogy a Sziget Fesztivál himnuszát ők adhatták. Az erre az alkalomra készült Easy As One Two Three című dal előhírnöke volt a tavaly áprilisban megjelent, „10” című albumnak is, mely egyszerre előremutató és tipikusan Irie Maffiás.

irie maffia

Quimby - Forradalom

Huszonhat évvel ezelőtt, egy dunaújvárosi próbateremben csendült fel először az a pár akkord, amiből később az egész Quimby univerzum megszületett, és amivel megkaparintották a szíveket.

2017_quimby_zenekari

Wellhello - Sohavégetnemérős

A Wellhello a hip-hop előadó Fluor és a producer-énekes-dalszerző Diaz közös formációja, mely mostanra Magyarország egyik legismertebb zenekarává vált. A sikerek és nézettségek magukért beszélnek, nincs aki ne ismerné ezeket az óriási slágereket: Rakpart, apuveddmeg, Sokszor volt már így, Emlékszem, Sopronban.

006601_sonya7rii_wellhello2016