Most szól:
Vezeti:
×

NYERJ A TELEKOM VOLT FESZTIVÁL -1. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8 db belépőt sorsolunk ki Telekom VOLT Fesztivál -1. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, május 20. és június 20. között, tehát minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

2017.06.26 Hétfő . 14:08

Az év férfi előadója jelöltjei - Ki lesz idén a legjobb?

Este 9-től kezdetét veszi a II. Petőfi Zenei Díj, lássuk idén mely férfi előadók lehetnek esélyesek a díjra.

Bérczesi Robi

BérczesiRobi_@BendeCsaba

Bérczesi Robi zenész, dalszerző. Budapestre költözése után 1996-ban kezdett el aktívabban zenéléssel foglalkozni, de leginkább a 2000-ben alapított Hiperkarma című zenekara tette őt igazán ismertté.

Columbo

columbo_pzd_2017_nmp_001

Kéri András, ismertebb nevén Columbo az Irie Maffia tagja és a Brains nevű együttes frontembere. Idén Az év férfi előadója kategóriában jelöljük.

Kiss Tibi

kiss tibi

Kiss Tibi, a Quimby motorja, zenész, képzőművész, dalszövegíró, költő. 1971-ben született Dunaújvárosban. Kezében előbb volt ecset, mint gitár: gyerekkorától képzőművésznek készült, diplomáját is a Budapesti Képzőművészeti Egyetem festő szakán szerezte.

Likó Marcell

Vad Fruttik 2017

Magyar zenész, a Vad Fruttik alapítótagja, énekese, gitárosa és dalszerzője. A zenekar eddig négy kiadott nagylemezzel rendelkezik. Jelenleg a magyar rockzene egyik legkedveltebb előadói.

Marsalkó Dávid

marsalko

Marsalkó Dávid országosan is sikeres pécsi teniszezőként egyetemi évei alatt kezdett zenei önmegvalósításba. A Led Zeppelin és Frank Zappa szeretetét otthonról hozta - fotóművész édesapja nagy rajongója a folyamatosan kísérletező zenéknek - Notorious B.I.G. és a Beastie Boys egyedi világát, pedig már ő fedezte fel magának.