Most szól:
Vezeti:
2017.07.03. Hétfő 14:11

Sztárszereplőkkel erősít a Holnap Tali 3. évada!

Csonka András a Holnap Tali 3. évadában! Molnár Piroska, Szabó Győző, Trokán Nóra és Gados Béla. A nívós színészgárda nem színházi előadást harangoz be, ők a Holnap Tali websorozat szereplői. Soltész Bözse és Szabó Erika, Létay Dóra, Benji és Zsédényi Adrienn: nevek, akik már megfordultak, vagy épp érkeznek a közmédia y-z generációjának szóló online websorozatába a Holnap Taliba.

A Petőfi Gimibe is beköszönt a nyári szünet, azonban nem ismer uborkaszezont a közmédia websorozata, hiszen új részekkel  új évaddal indul július harmadikán a Holnap Tali.

 

 

Soma, Bori, Míra és Csabi nagyívű tervekkel vág neki az idei nyárnak, hétköznap este hattól pedig friss feltöltéseknek köszönhetően nyomon követhetjük kalandjaikat. Lesz Sopron, Dunazug, kastély és fesztivál a harmadik évadban, érdemes lesz a fiatalokkal tartani nyári hétköznapokban.

Mi lesz, ha elmúlik a nyár? A Holnap Tali csapatánál nincs megállás, szeptemberben musicallal készül a stáb a Magyar Színházban és aki a színpadra álmodja a produkciót az nem más, mint Szente Vajk!

Aki esetleg most kapcsolódna be a sorozatba, az első évadot a Youtube-on, egészen pontosan ITT nézheti vissza, a második évad pedig az M2/Petőfi Tv-n lesz látható!

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy mik történnek a kulisszák mögött, kattintsatok IDE!