Most szól:
Vezeti:
2017.07.24. Hétfő 12:04

Újabb részletek derültek ki Chester Bennington haláláról!

A 41 éves frontember halála sokkolta az egész világot, a mai napig képtelenek vagyunk feldolgozni a történteket. Rengeteg kérdés merült fel a körülményekkel és az okokkal kapcsolatban, most újabb információk derültek ki, melyekkel talán egy kicsit közelebb kerülhetünk a válaszhoz, hogy miért tette ezt magával Chester Bennington.

Sajnos köztudott volt, hogy a Linkin Park énekese, fiatalkora óta küzdött drog- és alkoholproblémákkal, valamint egy férfi molesztálta is őt még régebben. Természetesen az incidens nem múlt el nyomtalanul, Chester élete végéig cipelte magával a sebeket és a terheket, melyeket gyermekkorában elszenvedett. Július 20-án hidegzuhanyként érte a világot, hogy a 41 éves tehetség önként vetett véget életének, Los Angeles-i otthonában.

A halottkém legfrissebb információi szerint az énekes valóban önként vetett véget életének, felakasztotta magát. A közelben egy alkoholos üveget is találtak, kábítószeres befolyásoltságra utaló jelet viszont nem találtak a szervezetében. Búcsúlevelet nem hagyott.

A Linkin Park legújabb albumát górcső alá véve, illetve a dalszövegeket megfigyelve így utólag gyanakodhat az ember, hogy ezek ténylegesen jelek voltak-e a világ számára, de sajnos erre valószínűleg soha nem fogunk már választ kapni.

Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy a hírességek hogyan emlékeznek meg a legendáról, most azonban indult egy hivatalos "#RIPCHESTER" weboldal is, ahol a rajongók képekkel, videókkal és üzenetekkel fejezhetik ki részvétüket.

Az egyik legmeghatóbb videóval búcsúzunk.

Forrás: NME