Most szól:
Vezeti:
2017.07.29. Szombat 11:11

Megható közleményt adott ki Chester Bennington özvegye

Chester Bennington 2017. július 20-án lett öngyilkos. Halála az egész világot sokkolta. A zenekar tagjai és családja, még mindig nem tudják feldolgozni, hogy a tragédia valóban megtörtént.

Azt mondják, az idő minden sebet begyógyít. Reméljük, mert ezt az időszakot borzasztó nehéz átvészelni számukra. Mindenesetre rengeteg levelet, együttérzést és részvétet kapnak. Talinda Bennington és Chester már tizenegy éve éltek boldog házasságban, amikor a rémálom kezdetét vette. Az özvegy közleményben mondta el mindazt, amit érez:

rs_1024x759-170720114101-1024-talinda-kids-chester-Bennington-linkin-park

„Egy héttel ezelőtt elvesztettem a lelki társam, a gyermekeim pedig a hősüket – az apjukat. Tündérmesébe illő életünk volt, de most, olyan, mint egy beteg Shakespeare tragédia. Hogyan léphetnék tovább? Miképp szedhetném össze darabokra tört szívemet? Az egyetlen válasz, amit ismerek, hogy fel kell nevelnem a gyermekeinket minden maradék szeretetemet latba vetve. – mondta Talinda. Szeretném, ha mindenki, aki mellettünk áll tudná, hogy érezzük a szereteteteket és a veszteségeteket. A gyerekek még olyan kicsik ahhoz, hogy elveszítsék az apjukat, de tudom, hogy mindannyian segíteni fogtok az emlékét megőrizni. Ő egy ragyogó, szerethető lélek volt angyali hanggal megáldva. Most pedig fájdalmától megszabadulva énekli dalait mindenki szívében. Isten megáld minket és segít egymásra találnunk ezekben a fájdalmas órákban. Tudom, hogy Chester is ezt szeretné. Nyugodj békében szerelmem!”

Forrás: Eonline

Kép: Complex