Most szól:
Vezeti:
2017.08.12. Szombat 12:19

Megtisztelő filmszerepet kapott Selena Gomez

Selena Gomez legújabb karrierbeli lépése sokkolta az internetet: Woody Allen legújabb filmjében szerepelni önmagában óriási megtiszteltetés, és a szereplőgárda további része sem hagy kivetnivalót maga után, azonban van egy kis bökkenő.

Selena Gomez olyan sztárok mellé csatlakozott a készülőben lévő Woody Allen alkotásban, mint Elle Fanning és Timothée Chalam - a legendás rendező már a harmadik filmjét gyártja az Amazonnak, a Café Society és a Wonder Wheel után.

A probléma az egész jelenségben az, hogy Woody Allen-t nemrégiben, többek között a lánya is szexuális zaklatással vádolta, mely sajnos nem egy ismeretlen dolog Hollywood-ban. Nemrégiben többek között Justin Bieber és Elijah Wood is kitálaltak a hírességek sötét, pedofíliával töltött szektáiról.

woody-allen-3

Selena rajongói ezt kérdezik: hogyan képes az énekes-színésznő szemet hunyni a nemi erőszak és a zaklatás felett csak azért, hogy az elismert rendezővel dolgozzon? Mindenesetre az 25 éves lány már döntött, és nagy eséllyel ő lesz Allen legújabb múzsája, Rachel McAdams, Diane Keaton és Cate Blanchett után.

Forrás: i-D