Most szól:
Vezeti:
×
2017.08.25. Péntek 10:36

Érkezik a film Joker és Harley Quinn szerelméről

2016 augusztusában jött ki a mindenki által alig várt Öngyilkos osztag. Ugyan a film nem aratott akkora sikert, mint várták, de Jared Leto és Margot Robbie alakításától megjött a kedvük a készítőknek, hogy filmet csináljanak a szerelmi szálról.

Az egyik legérdekesebb tévés pár a történelemben. Két cseppet sem átlagos, sőt kifejezetten őrült személyek, akiknek az empátia nem az erősségük, egymásra találnak. Ilyen esélyekkel senkinek nem kell aggódnia, hiszen a másik felünk, a lelki társunk ott van valahol a nagyvilágban és lehet, hogy közelebb, mint gondolnánk.

Szó mi szó, a filmről eddig nem sokat tudni, csak hogy tervben van illetve, hogy a Rólunk szól és az Őrült, dilis, szerelem alkotói készítik el a Warner Bros. megbízásából.

De van még egy jó hírünk!

képjoker

Ha nem elégednétek meg egy Joker filmmel, akkor rögtön kettőt kaptok. Ugyanis bejelentették a készülő előzmény sztorit is kedvenc pszichopatánkról. Azonban akik Jared Letot szeretnék viszont látni, azoknak sajnos csalódniuk kell. Joker megformálójának egy fiatalabb színészt szeretnének. Azt még nem tudjuk ki lesz a szerencsés választott, de minden bizonnyal hamarosan arról is lerántják a leplet.

A filmet a Másnaposok filmek alkotója, Todd Phillips és Scott Silver rendezi majd, a produceri székbe pedig nem más, mint Martin Scorsese ül, akit nem kell bemutatnunk.

Mindkét film sokat ígér és biztosak vagyunk benne, hogy tömegeket vonz majd a mozikba.

Forrás: Justjared, Hollywoodreporter

Kép: IMDB, IGN