Most szól:
Vezeti:
2017.09.08 Péntek . 16:20

Az M2 Petőfi TV exkluzív felvételei Mila Kunis és Ashton Kutcher búcsúbulijáról - VIDEÓ

S ha ez nem lenne elég, még Justin Theroux és Kate McKinnon is ott volt!

Mint tudjuk, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Justin Theroux és Kate McKinnon is már jó ideje Magyarországon forgat. Jó néhány helyen felbukkantak, buliztak például a Sziget Fesztiválon vagy drukkoltak a FINA-n, de a legutóbbi helyszínen valószínűleg senki nem kereste volna őket.

Adott egy retró hangulatú belvárosi presszó, Puskás Öcsi képével a falon, szódás szifonokkal a polcon, hagyományos magyar ételekkel, ahol ezek a sztárok buliztak szeptember 7-én este, melyet valószínűleg el sem hinnénk, ha a felvételek nem bizonyítanák.

A "The Spy Who Dumped Me"című film rendezőasszistense, Artist Robinson híres arról, hogy a városban ahol hosszabb ideig forgatnak, búcsúbulit szervez a csapatnak. Mivel Texasból érkezett, imádja a country zenét, természetes, hogy a Magyarországi estén is ez szólt.

Meglepő módon Ashton Kutcher szinte az összes dalszöveget fejből fújta, a romantikus számoknál Mila Kunis fülébe suttogta a sorokat. Egy darabig mindenki üldögélt a helyén, de Kate McKinnon gondolt egyet, s táncra pattant. Justin Theroux sem hagyhatta ezt szó nélkül, így együtt ropták a country zenére.

S ha ez nem lenne elég, a végére Mila Kunis és Ashton Kutcher is táncra perdült, szuper aranyosak voltak együtt! A hab a tortán Ashton pólója, melyen ez állt: "I LOVE BUDAPEST".

A buli szuper titkos volt, csak az M2 Petőfi TV felvételének köszönhető, hogy most ti is betekinthettek egy kicsit a színfalak mögé.

A sztárok egyébként jövő héten utaznak el Magyarországról, szóval addig még elcsíphetitek őket valahol!

Kép: Eonline