Most szól:
Vezeti:
×
2017.10.08 Vasárnap . 12:20

Újabb álompár szakított?

Mégis mi állhat a dolog hátterében?

Úgy tűnik, ismét véget ért egy tündérmese: a legfrissebb hírek szerint a kolumbiai énekesnő és a spanyol labdarugó már nem élnek együtt. Shakira és Gerard Pique hat éve alkottak egy párt, kapcsolatukból két gyermekük is született.

Egy spanyol magazin értesülései szerint azonban az énekesnő kezdeményezte a szakítást, mivel nem tud többé megbirkózni a helyzettel és ki is költözött közös otthonukból.

1

A párost utoljára júniusban látták együtt nyilvánosan, Lionel Messi és Antonella Roccuzzo esküvőjén, azonban nem ez az első eset, hogy felröppentek a kapcsolatuk végéről a hírek.

‪Gracias a Antonella y Leo y a la gente de Rosario por su hospitalidad! Shak ‬

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés,

Reménykedésre adhat okot, hogy a focista egy hete édes családi fotót osztott meg követőivel Shakiráról és két fiukról, Milanról és Sasháról.

2

Akárhogyan is dönt a sztárpár a kapcsolatáról, a család mindig is első szerepet tölt be az énekesnő életében: „Megteszünk minden tőlünk telhetőt. Rengeteg szeretet; ez minden család alapja. Vigyáznod kell rá és időt kell rá áldoznod. A család a legfontosabb dolog számomra, minden csak másodlagos.” – nyilatkozta Shakira szeptemberben.

Forrás: Metro