Most szól:
Vezeti:
2017.10.21. Szombat 05:00

Hol tartanak most a Gossip Girl egykori szereplői?

A népszerű sorozat, ami az Upper East Side-i fiatalok életét mutatta be, már 5 éve véget ért!

Szinte hihetetlen, hogy a sorozat hat évada alatt, mennyire a szívünkhöz nőttek ezek a bajos életű tinédzserek. Minden egyes héten, alig vártuk, hogy láthassuk, ezúttal mivel sanyargatja Pletykacica Blair, Serena, Nate, Chuck, Dan vagy Jenny életét.

A szériát 2007-ben kezdték sugározni, akkor még nem is sejtve, mekkora siker lesz belőle.

Serena Van Der Woodsen – Blake Lively

képserena seventeen.com

Blake 2012 decemberében ment feleségül Ryan Reynoldshoz, akit a Zöld lámpás forgatásán ismert meg. Azóta két gyönyörű gyermekük született, James és Ines. Az Adaline varázslatos életében és A zátony című filmben láthattátok legutóbb.

 

Blair Waldorf – Leighton Meester

képblair seventeen.com

Leighton 2014-ben ment feleségül Adam Brodyhoz, aki a Narancsvidékből ismerhettek. Lányuk, Arlo, 2015-ben született. Még 2014-ben kiadta saját lemezét, Heartrings címmel és az Írjunk történelmet sorozat szereplője.

 

Dan Humphrey – Penn Badgley

képdan seventeen.com

2017-ben feleségül vette Domino Krike-t és egy brooklyni zenekar, a MOTHXR frontembere.

 

Chuck Bass – Ed Westwick

képchuck seventeen.com

Miután kipihente magát A Pletykafészek forgatásai után, 2013-ban a Rómeó és Júlia egy újabb változatában játszotta Tybalt-ot. Azóta feltűnt kisebb, nagyobb szerepekben. Jelenleg a White Gold nevű sorozatban szerepel.

 

Nate Archibald – Chace Crawford

képnate seventeen.com

A sármos színészt nem kapta fel úgy a siker, mint többi kollégáját. A GG óta, szinte csak mellékszereplőként tűnt fel apró kis alkotásokban.

 

Jenny Humphrey – Taylor Momsen

Valószínűleg ő ment át a legnagyobb változáson a stábban. A rock hercegnő, a The Pretty Reckless nevű zenekarával turnézik.

 

Forrás: Seventeen

 

Kép: People