Most szól:
Vezeti:

A sztárok számára a közösségi média rendkívül fontos, hisz ez egy olyan felület, ahol véleményt formálhatnak dolgokról, kapcsolatot tarthatnak rajongóikkal és ahol ők szabályozzák, mit mutatnak meg magukból a nagy nyilvánosság számára. Nem is csoda, hogy a legtöbb híresség igen aktív a különböző social platformokon.

Justin Bieber

Az énekes az internetnek köszönheti, hogy felfedezték tehetségét. Karrierje Youtube videókkal kezdődött, amiket édesanyja töltött fel. Justin igyekszik a social mediát arra használni, hogy zenéjét és koncertjeit promotálja. Az egykori tinisztárnak jelenleg 102 millió követője van a Twitteren és 92 millió Instagramon.

Chrissy Teigen

A modell-műsorvezető híres őszinteségéről és szókimondóságáról, és talán ennek a vagányságnak köszönheti, a több mint 14 millió Instagram követőjét. Na meg persze, John Legenddel közös kislányukról, az imádnivaló Lunáról készült fotóknak.

Taylor Swift

Taylornak vérében van a marketing. Ügyesen használja reklámként a közösségi médiát, remekül egyensúlyozik a projektjei reklámozása és a személyes tartalmak megosztása között. Sokáig az énekesnő rendelkezett a legtöbb követővel Instagramon, de mikor egy rövid időre törölte profilját, elvesztette az első helyet, de még most a top 10-ben van. 104 millió követővel ő a hatodik a sorban.

Rihanna

also.

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

A barbadosi énekesnőnek 57 millió Instagram követője van jelenleg. Rihanna, amellett, hogy tehetséges énekes, igazi stílusikon is. A 29 éves énekesnő kiváló példa arra, hogy milyen hatással van a közösségi média a divat alakulására. Tom Ford, divattervező nyilatkozta azt, hogy a fiatal lányok többé nem a nagy márkák reklámjaira kíváncsiak, hanem arra, hogy mit viselnek az olyan sztárok, mint Rihanna.

Dwayne Johnson

The Rock” népszerűségét leginkább azoknak a videóknak köszönhetik, amiket brutális edzésmunkáiról szokott posztolni. Emellett nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy követőit motiválja, hisz az kiváló példája, annak, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Úgy tűnik ez igazán jól megy a Baywatch sztárjának, mert közel 95 millióan követik.

Selena Gomez

Az énekes-színésznő rendelkezik jelenleg a legtöbb követővel, Intagramon, több mint 128 millióan követik. Selena népszerűségének is számos összetevője van, sokoldalú tehetség, aki szívesen és gyakran posztol személyes tartalmakat is. Nem rég a közösségi médián az egész világgal tudatta, hogy vese transzplantáción esett át, ami a valaha volt posztok közül a harmadik legtöbb like-ot kapta.

Forrás: US