Most szól:
Vezeti:
×
2017.10.25 Szerda . 13:50

Csodálatos helyek, amiket élőben is látni kell

Sokan szeretünk utazni, felfedezni egy ismeretlen terepet és új kalandokba belevágni.

Ha mindig gondot okoz kiválasztanod, hogy hova utazz el akár nyaralni, akár várost nézni, az alábbi lista segítséget nyújthat ebben.

Taj Mahal

freepassengers.com freepassengers.com

Talán a legromantikusabb emlékmű, ami valaha épült és bizonyára a világ egyik legnagyobb építészeti remeke. A Taj Mahalt, 400 évvel ezelőtt Shah Jahan császár megbízására építették, harmadik felesége síremlékének. Ennek a csodálatos mauzóleumnak a létrehozása több mint 20 000 munkást igényelt és két évtizedbe tellett az elkészülése.

 

Galápagos-szigetek

freepassengers.com freepassengers.com

Bolygónk egyik legszebb természeti kincse. A több millió évvel ezelőtti vulkáni robbanások alakították ki a sziget mostani kinézetét. A szigetek elszigeteltségének köszönhetően, mind az állat, mind a növényvilága egyedülálló. Titokzatossága ihlette meg magát Charles Darwint is, hogy megírja az Evolúcióelméletét. A szigetek népszerűsége az utóbbi időben megnőtt, főleg azoknak a  turistáknak a száma, akik szeretik az állatvilágot.

 

Izland

freepassengers.com freepassengers.com

Az északi fények vagy másnéven Aurora Borealis, a természet leglátványosabb jelenségei közé tartoznak. Az éjszaka tökéletes harmóniájában hullámzó zöld, rózsaszín és kék fények, szinte már mesébe illőek.

 

Húsvét-sziget

freepassengers.com freepassengers.com

Az emberiség talán egyik legnagyobb rejtélye, a Húsvét-szigetek szobrai. Hogyan és miért került oda az a 887 óriási kőtömb? A legtöbbnek csak a feje látszódik ki, a teljes testük a föld alatt található, amely 10 méter hosszúságú is lehet.

Ha felsorolásunk nem tudott új úti célt mutatni, böngészd végig a teljes listát itt!

 

Forrás: Freepassengers